Accesorii barci inox

Executam accesorii barci inox de foarte buna calitate, la cerere si conform proiectului in care vor fi utilizate. Otelul inoxidabil este, fara indoiala, cel mai cunoscut aliaj metalic de pe planeta si utilizarile sale depasesc cu mult tacamurile si vasele de gatit. Aceasta substanta este utilizata si in service-urile de reparare a navelor datorita numeroaselor sale avantaje.

Accesorii barci inox rezistente la coroziune

Unul dintre cele mai benefice aspecte ale otelului inoxidabil este ca este rezistent la coroziunea atmosferica si apoasa. Acest lucru il face o substanta ideala pentru a fi utilizata in industria maritima. Alte metale, cum ar fi otelul cu carbon, sunt mult mai putin durabile si, in timp, vor trebui reparate sau inlocuite. Otelul inoxidabil ofera un sentiment mai bun de longevitate; in special atunci cand se refera la piese care sunt expuse in mod regulat la conditii dure, cum ar fi recipientele sub presiune.

Desi avantajele anticorozive ale otelului inoxidabil nu pot fi trecute cu vederea, este totusi un metal cu care poate fi greu de lucrat datorita duritatii sale innascute. Acesta este unul dintre motivele pentru care prelucrarea pieselor de precizie poate fi dificila. O metoda de eludare a acestei caracteristici innascute este adaugarea unor cantitati mici de alte materiale, cum ar fi sulful sau fosforul. Clasele AISI 416 si 303 sunt exemple obisnuite ale acestor aliaje unice.

Avand in vedere toate acestea, beneficiile duritatii asociate cu otelul inoxidabil depasesc cu mult provocarile de prelucrare CNC. Retineti, de asemenea, ca tehnologia a parcurs un drum lung in ultimii ani. Datorita suprafetelor de taiere mai dure si a software-ului extrem de precis asistat de computer, intregul proces este mult mai usor. Acest lucru economiseste in cele din urma costurile si creste rentabilitatea investitiei.

Cu siguranta, otelul inoxidabil va suferi adesea o anumita forma de coroziune localizata (cum ar fi sablarea sau craparea) in timp. Aceste cazuri pot fi evitate prin utilizarea de acoperiri de protectie, cum ar fi vopselele special concepute. Alte procese, inclusiv tratarea termica, pot ajuta la consolidarea legaturilor moleculare dintre atomii de otel, oferind un nivel si mai mare de rezistenta.

Otelul inoxidabil este un material revolutionar si poate rezolva nenumarate probleme din procesul de reparare a barcilor. Este nevoie doar sa gasiti cele maiĀ  bune companii care prelucreaza corect otelul inoxidabil, asa cum suntem si noi. Pentru ca otelul inxidabil face fata cu succes coroziunii, odata ce barca a fost reparata, ea va ramane asa mult timp, pentru ca nu va fi afectata de umiditate sau de alte conditii atmosferice.