Accesorii inox Calarasi

Producem accesorii inox Calarasi de foarte buna calitate si la preturi avantajoase. Numeroasele beneficii unice oferite de otelul inoxidabil il fac un candidat puternic pentru foarte multe tipuri de accesorii. Inginerii, arhitectii si designerii deseori subestimeaza sau trec cu vederea aceste valori din cauza costului initial mai ridicat al otelului inoxidabil. Cu toate acestea, pe durata totala de viata a unui proiect, inoxul este adesea cea mai buna optiune pentru canalele de scurgere.

Accesorii inox Calarasi – ce este otelul inoxidabil

Otelul inoxidabil este un otel cu emisii reduse de carbon care contine crom la 10% sau mai mult in greutate. Aceasta adaugare de crom confera otelului proprietatile sale unice de inox, rezistente la coroziune. Continutul de crom al otelului permite formarea unei pelicule de oxid de crom dur, aderent, invizibil, rezistent la coroziune pe suprafata otelului. Daca este deteriorat mecanic sau chimic, acest strat se auto-repara, cu conditia sa fie prezent oxigen, chiar si in cantitati foarte mici.

Avantajele otelului inoxidabil

  • Rezistenta la coroziune - clasele cu aliaj mai scazut rezista la coroziune in mediile in care este prezenta umiditatea, in timp ce clasele cu aliaj ridicat pot rezista la coroziune in majoritatea acizilor, solutiilor alcaline si in mediile purtatoare de clor, proprietati care sunt utilizate in instalatiile de procesare.
  • Rezistenta la foc si caldura – materialele cu continut de crom si aliaj de nichel rezista la scalare si pastreaza rezistenta la temperaturi ridicate.
  • Igiena si igienizare - capacitatea usoara de curatare a inoxului il face prima alegere pentru conditii de igiena stricte, cum ar fi spitale, restaurante, bucatarii si fabrici de prelucrare a alimentelor.
  • Aspect estetic - suprafata luminoasa, usor de intretinut a otelului inoxidabil ofera un aspect modern si atractiv.
  • Avantajul rezistentei la greutate – modul in care materialul se intareste face ca materialul sa fie foarte rezistent la greutate. Acest lucru inseamna ca atunci cand materialul este folosit de exemplu pentru balustrade, va rezista chiar si utilizarilor foarte intense.
  • Usurinta de fabricare - tehnicile moderne de fabricare a otelului inseamna ca inoxul poate fi taiat, sudat, format, prelucrat si fabricat la fel de usor ca otelurile traditionale.
  • Rezistenta la impact - microstructura otelului inoxidabil ofera o rezistenta ridicata, de la temperaturi ridicate pana la temperaturi foarte scazute, facand aceste oteluri deosebit de potrivite pentru aplicatii criogenice.
  • Valoare pe termen lung - atunci cand sunt luate in considerare costurile totale ale ciclului de viata, inoxul este adesea cea mai putin costisitoare optiune de material.

Avand in vedere toate aceste beneficii si avantaje ale otelului, acesta este o solutie ideala pentru un numar foarte mare de aplicatii.